Studenten och prov

Då har vi haft prov i Organisation och ledarskap. Jag pluggade minimalt, eftersom vi gjorde studentskivan samtidigt så var plugget inte effektivt. Provet gick iaf bra, trots bristen på studerande.

Vi har till 90% valt låt till studenten nu iaf. Riktigt bra var den! Alla i klassen satt med tuppaskinn och njöt =) Vi fudnerar dock på om vi skall ha en övergång till en annan låt, svårt att få det att bli bra kanske? Det känns osannolikt att det är såpass nära nu, mycket delade känslor.

Valborg idag!
Jag tror det blir så att jag beger mig till Felicias 18-årsfest. Jag bävar inför Pluto, får se om jag pallrar mig dit.  Johan spelar match idag igen, är inte hemma förrän sent. Idag står Svenljunga på matchschemat. Jag håller återigen mina tummar.
 


Låt till studenten

Med hjälp av Johan håller jag nu på att bränna en skiva med låtförslag till studenten, då vi springer ut på trappan med andra ord.

Det är sjukt svårt, det måste verkligen vara en pampig, unik, stark, glad och snabb låt full av minnen. Hur lätt är det att hitta? SP3 vill gärna ha den överlägset bästa låten =)

Några förslag?


VM-KRÖNIKAN 94

JAG VILL HA EM NU !!
Om man kan dö av rysningar så gör jag det när jag ser det här.
Krönikan från VM - 94 har varit som en drog för mig i många år. Jag kommer aldrig att tröttna på den.

Här ser ni svenska folket hylla hjältarna med "När vi gräver guld i USA!"
Se den och GRÅT!
(Nej sjung med först, gråt sen)



- Jag får rysningar i kroppen och tårar i ögonen faktiskt.

Löptur någon?

Jag tänkte röra på fläsket och ta mig en liten runda i solskenet.
Jag får lite dåligt samvete när jag sitter hemma och jäser och älsklingen springer runt på fotbollsplan och tränar. Dessutom är det perfekt vårväder.

Efter detta är det inlämningsdags. Grovjobbet kvar dock.
Ha en trevlig kväll allesammans =)

Världens sötaste

Varför har jag världens sötaste man?
Han ser lite ut som en kalv på grönbete. Fråga mig inte vad han gör, haha!

image233

Fulaste jeansen någonsin

Vem kommer på en sådan här vidrig sak?
Det mest smaklösa jag någonsin skådat. Yeeuh!



http://www.aftonbladet.se/sofismode/article2347627.ab

Sanningens ögonblick

Jag antar att det var relativt många som såg Sanningens ögonblick på femman nyss. Jag måste säga att programidén är mycket enkel och smart. Det finns inget som svenska folket hellre skådar än andra människor som begår synder och ljuger i tv. Ett tillfälle för alla medelmåttor som nu kan känna sig mindre värdelösa än stackarna på tv. Ungefär samma funktion som dokusåpor i allmänhet har.

Jag skulle dock väldigt, väldigt gärna vilja veta vad man behöver svara på för att vinna miljonen, nyfiken någon?
Jag såg även reklamen för kommande program.

En kille tvingas svara på frågan : Skulle du vilja att din flickvän hade silikonbröst? Flickvännen blir likblek när pojkvännen samvetslöst svarar ja. Antagligen har flickstackaren komplex för sina bröst och kommer förmodligen aldrig mer att kunna visa dem utan en viss känsla av obehag. Alternativet är att killen är en överjävlig patetisk stropp som inte nöjer sig med det bästa han kan få. Vem vet?

Godnatt!

Romantisk blombukett

Söndagen har varit allt annat än behaglig.
Med magvärk som nästintill tog död på mig och en mängd oönskade spyor från min sida. Inte kul alls. Jag trodde ett tag att jag aldrig skulle bli av med smärtan.

Älsklingen begav sig ner till staden på cykel och medbringade oxfilé, cola light, choklad och en fin blombukett med ett romantiskt litet kort till mig. Precis vad jag behöver för att tillfriskna! Underbara du <3


Han blev för övrigt utsedd till matchens bästa spelare i Borås tidning.Stolt!
I samma veva lyckas min andra favorit Fredrik Ljungberg bryta ett revben, räva! Men han skall troligtvis lyckas tillfriskna till EM!

image149

Skola i morgon, lyckligtvis har vi kompledigt för det nationella provet i svenska förra veckan. Det resulterar i att vi endast har en lektion i morgon. Tyvärr startar den redan 7,50. Ingen sovmorgon.

Trevlig kväll till er alla!

Grill, chill och party

Åh vad kul det var igår!
Lurduveskyttet hemma hos Wessbo var en perfekt inledning, dock var det bara jag och Sofia av tjejerna som var med, tråkigt. Sedan var det dags för paintball långt inne i urskogarna. Jag har aldrig varit med om något roligare, man känner sig som en riktig krigare när man kryper runt bakom stenar och träd med vapnet i högsta hugg. Haha, jag vill göra det igen. Gärna i morgon =)

I slutet ballade det ur, med strid på öppet fält. Bollarna flög i luften och det slutade med att jag och Hule var kvar, resterande manskap låg på marken, slut på ammunition. Därefter tog vi  våra skott och klunsade om vem som skulle stå 20 meter framför alla och få ca 10 skott på sig. HAHA! Förloraren blev föga överraskande Jimmy Thorné, efter en hård slutkamp med Sofia. Oj, vad kul det var att sätta ett välplacerat skoj på Jimmys relativt fasta stjärt. Smärta i renaste form, stackarn. Men vi njöt, skadeglädje någon!

Efter dusch och återhämtning väntade grillning och klassfest! Lika underbart skoj med SP3 som vanligt. Dessutom gjorde våra lekar succé. Vem kunde ana att Emil var råast, Stefan surast och Wessbo bäst bakifrån?
Kvällen avslutades sedan hemma hos Strid.

Igår var det dessutom exakt 1 månad kvar till Ayia napa!


Paintballen

Today:

*   Paintball
*   Lerduveskytte
*   Klassfest


Jag kommer se ut som en prickikorv efter paintballen med tanke på hur lätt jag odlar blåmärken, typiskt! Skall även bli riktigt intressant att se hur våra lekar blir, haha! Jag hoppas att min huvudvärk och mina övriga åkommor blir bättre, jag orkar inte vara halvsjuk hela tiden. Räva.


Älsklingen gjorde mål efter 3 minuter i sin premiär igår.
Jag kom efter 10 min och missade målet. Börjar bli en ful ovana. Målet var tydligen snyggt också, så duktig.

En trevlig lördagskväll till er alla =)


I ain't got no power

ÅH vad jag inte orkar med den här dagen.
Jag har bara tråkiga saker att göra. Bland annat det extremt onödiga arbetet i rättskunskap. I ain't got no power. Desutom har vårt USB-minne lagt av, och där på finns vårt PROJEKTARBETE!! Vi hade bara några få ändringar kvar att göra. Why does bad things keep happening to good people?

Jag vill bara att den här mardrömsveckan skall vara över. Gärna alla inlämningar/prov som är nästa vecka också.  Mycket klagande har det varit det senaste, men det är så det är i slutspurten. För mycket av allt.

Nu ska jag dricka en cappuccino med daimsmak. För att bli lite piggare och lite bättre. För övrigt gillar jag inte ens cappuccino.
Jag vill bara ligga på en strand i Ayia Napa och steka.
Godnatt.




SJUKLING

Hej!
Riktigt dålig dag än så länge!
Har varit vaken i stort sett hela natten, min kropp är helt konstig. Har ont i halsen, huvudet och börjar få öroninflammation. Dessutom är jag helt yr och vimlar runt här hemma! Känns som att någon har hoppat på min kropp i två timmar, helt mörbultad. Johan kom hem från jobbet en sväng och pussade på mig, det hjälpte lite.

Jag missade då mitt filosofiprov idag. Hatar att ha det hängande hela helgen!
Nu ligger jag och tycker synd om mig själv och mumsar i mig det sista av Ben& Jerrys-glassen. Inte nyttigt, men det hjälper mot halsen.

Idag spelar dessutom DIF mot AIK, jag har en känsla av att Johan är ganska nervös inför den matchen. Jag håller mina ynkliga tummar!

Nu ska jag försöka ta mig samman och börja på mitt rättskunskapsarbete som ska vara klart imorgon. Vilken underbar uppgift i sjukdomstider. Räva!

Skolan dödar oss

Hej!
Skolan håller på att döda SP3, bara en månad innan studenten. Fruktansvärt.
Psykologiredovisning måndag, pyskologiinlämning tisdag, projektarbetet lämnas in tisdag , nationellt prov i svenska mellan 8 och 14 onsdag, gigantiskt filosofiprov torsdag, enormt stor inlämning i rättskunskap på fredag + en filosofiinlämning som jag inte har hunnit göra.

Allt jag vill är att ligga och jäsa på gräsmatta och odla fram en fin bränna.
Äta mjukglass och gå en promenad vid sjön med min man hade inte heller suttit fel. Men nej, jag måste sitta instängd och läsa, läsa och läsa.
Yes!

SOL OCH FRITID ÅT FOLKET!!


Balklänning

Då har hjärtat fått blogga lite också!
Har varit en riktigt bra dag idag, balklänning och bikini köptes när jag var i Jönköping med mor =)
Jag var ritkigt sent ute så det känns otroligt skönt när klänningen är äntligen köpt! Psykologiredovisningen är gjord, den tog 30 min, så det var en del. Bra att ha det avklarat!

Godnatt =)

Sofies lördags outfit

image230

Så här klädde sig min vackra skönhet inför hennes arbete i lördags. Så fantastisk vacker är hon!!!

Min lilla honeypie kom hem för ca en timma sen, hon såg ut som ett litet barn på julafton vilket var väldigt skönt att se. Anledningen till detta var en balklänning som hon varit och provat i Jönköping, den passade perfekt så hon köpte den. En riktig lättnad nu när den är inhandlad för både mig, Sofie själv samt hennes mamma. Nu kan vi sluta leta klänningar dag ut och dag in på internet. Klänningen var klockren, den satt otroligt fint, hon var så vacker så man blev tårögd. VILKEN PRINSSESA HON ÄR!!! 

För min egen del har dagen varit sådär, en vanlig dag på jobbet, ytterliggare ett dåligt träningspass av mig personligen som dessutom sluta med en sträckning i ryggen plus att mitt kära DJURGÅRN bara fick 0-0 mot gais hemma. Som tur är har allt detta dåliga vägts upp av min älskade Sofie som med sin glädje och lycka över sin balklänning gjort mig glad. Tack älskling, du är underbar.

Smärta

Varför skall jag alltid åsamka mig själv smärta när jag är ute och partajar?
Alltid 7 miljoner blåmärken på de mest underliga kroppsdelarna.
Idag har jag sjukt ont i handleden. Jag tror inte att den är stukad. Men det verkar vara något liknande. Jag kan inte heller låta bli att knäcka den och vrida den fram och tillbaka. Detta just för att känna om smärtan förvärrats eller om den avtagit. De resulterar i att jag istället lider mycket mer än om jag låtit den vara. Aj!

Skola i morgon.
Kanske psykologiredovisning kl 7,50. Underbart.
Sov gott allesammans!
Over and out

Lördagen

Hej och hå.
Nu är det söndag igen. En underbar och oftast slapp dag som kombineras med ångest över kommande skolvecka. Helt sjukt vilken vecka som väntar. En mängd überviktiga inlämningar skall vara klara och efter det väntar prov. Usch.

Igår var det en bra dag.
Den inleddes med jobb i ett par timmar, lunch på stan med Johan, sedan solade vi och begav oss hemåt. Efter detta kom Tobbe och Elin hit en sväng. Jag fick även beskåda den berömda Magaluf anno 2008- filmen från pojkarnas resa i somras. Kvällen inleddes sedan i huset där My och Jocke bor, dock i Mackans nya lägenhet. Riktigt trevligt, United lyckades bara knipa en poäng, haha! Kvällen avslutades sedan på X&Y och Trädgårn.
Turligt nog hade vi skjuts hem, vi slapp åka den förruttnade nattbussen.

Nu måste, måste, måste jag skriva klart mitt och Sofias fördjupningsarbete i psykologi B. Särskilt innan Johan kommer hem från sin match ute i buschen, då väntar återhämtning i högsta grad.

Utekväll?

Nu befinner jag mig återigen bakom kassan och sliter för fullt, dock endast under några timmar!
Jag har fortfarande inte beslutat mig för vad jag skall göra i kväll, Borås eller Terrassen?
SM-guld till HV igår också,
jag säger varken bu eller bä. Mitt lag kommer inte att ta guld på många år dessvärre, så det känns oviktigt vilket lag som kammar hem seger om inte Brynäs gör det.

Ha en trevlig dag allesammans!



Det ser ut att bli härligt väder hela veckan
(aftonbladet)

Nostalgibilder

Har haft en riktigt trevlig kväll med familjen idag!
Vi har firat Wiktors födelsedag och jag och Elin har kollat på massa gamla kort, från när vi var unga och vilsna. HAHA, det finns inget roligare =)

Vi har även haft Nintendo Wii-turnering. Rayman raving rabbids är det roligaste spelet någonsin =) Till och med hjärtat har varit med och spelat. Jättekul!

image228

Äcklig gubbe

HÄR ÄR ÄCKLET SOM JAGADE OSS HELA KVÄLLEN PÅ TERRASSEN!



Sekunden innan han attackerade oss, intet ont anande


Framtiden för oss studenter

Framtiden.
Vilken ångest! Visserligen har man i princip hela livet framför sig och möjligheterna är oändliga. Dock är tanken att lämna allt som man känner till och allt som är bekant är aningen skrämmande, men samtidigt så lockande. 

Man skulle självfallet kunna stanna i Ulricehamn och leva i bekvämlighetens tecken. Skaffa barn som går på samma skola som jag har gjort, har samma lärare som mig och är aktiva i samma föreningar. Bara umgås med mina barndomskompisar, jobba i stadens mataffär, eller någon liten klädaffär etc. Du kan leva samma liv som din mor och far en gång gjort och dina barn kan i framtiden leva samma liv som dig.  
Du kan med andra ord välja det enkla alternativet.

MEN! Du kan också välja att satsa.
Våga upptäcka att livet har mer att erbjuda än det du redan har.
För att avslöja dina kvaliteér, måste du också avslöja dina brister.
Du måste våga ta risker. Våga satsa och våga förlora.
Våga vara en vinnare!

Framtiden för mig:
*  Nya människor (framförallt; man får välja sitt umgänge på ett annat sätt.)
*  Nya möjligheter
*  Arbeta och tjäna massa pengar
*  Utveckla sina kunskaper genom att plugga vidare
 * Resa över hela världen
*  Egen bostad
*  Bli allsmäktig härskare, muahaha. Skämt åsido.


Studenten, balen etc

Det högg till i mitt hjärta när jag läste min väninna Sofias senste inlägg om den snara framtiden.  (http://lindeer.blogg.se/ ) Jag inser att den inte bara skall bli skönt att resa bort från allt, jag kommer även att sakna klasskamrater, vänner etc. Precis som vilken annan människa som helst. Det är så lite tid kvar!

Sofia hade gjort upp en fin liten lista på det roliga som kvarstår:

26:e April: Painball, lerduvsskytte, grill och logdans med klassen i Hökerum.
20:e Maj: Balen
21:e Maj: Klasskampen
22:e Maj: Studentkampen
22:e Maj: Studentmiddag
23:e Maj: STUDENTEN!
26 Maj - 2 Juni: AYIA NAPA

image224

Födelsedag

Idag fyller min kära lillebror 17 år =)

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN WIKTOR ! 

Klippa lugg?

ÅH VAD JAG VILL KLIPPA LUGG NÄR JAG SER DET HÄR!

Låt mig!!!!

image223

http://www.amandaberg.devote.se/

Elin Kling
Elin Kling


Good luck Chuck

Jag och Johan håller på och kollar på Good Luck Chuck som jag har velat se i 100 år, den har varit helt okej än så länge. Jessica Alba är löjligt het som vanligt.
 
Åt nyttig och god pasta/kycklingsallad innan också =)
I morgon får jag förhoppningsvis njuta av en efterlängtad sovmorgon.

Ha en fortsatt trevlig kväll!  /
Sofie Rosendahl Palmgren



Juridik

Eftersom jag inte hade kraft eller ork att plugga rättskunskap igår, var jag idag tvungen att gå upp extra tidigt på min sovmorgon. Jag skulle egentligen varit ledig idag. Dock har jag mitt prov kl 13. Så jag har gott om tid på mig att plugga in allt. Just nu unnar jag mig lite paus. Muahaha, välbehövligt.

Jag och mina bikinibilder, I know!
Längtar man till sommaren så gör man. Underbar.


Studentlåten 2008

Studentlåten 2008 med Magnus Uggla.
Om jag gissar rätt så kommer denna låten att spelas ganska många gånger i sommar.


24 timmar med Magnus Uggla.


Orkar inte plugga

HAVING A BAD DAY.
Jag orkar inte plugga.

Det var faktiskt en trevlig skoldag för övrigt. Hela SP3 sjöng Linda Bengtzing-låtar på filosofin. Excellent.
Nu är det snart student, bal och Ayia Napa. Jag längtar, men ändå inte. 
Svårdefinierad känsla. Kommer bli tråkigt, eftersom jag har världens underbaraste klass.

Älsklingen gav mig massa fina komplimanger innan. Trots detta är min dag lika dålig som Håkan Milds straff i kvartsfinalen under VM-94. Jag bjuder därför på en fin låt.

Daniel Powter - Bad day

Magsmärtor

Nu måste jag verkligen plugga. Rättskunskap framförallt.
Jag orkar verkligen inte. Min mage smärtar mer än allt. Magkatarr?
Sen ska jag förhoppningsvis belönas med lite kvällsmys med älsklingen och kanske en film?
Plugga först, leka sen Alfons.

Det går riktigt dåligt för Arsenal nu. Varför?
AFC är inte så dåliga som resultaten visar. Jag blir ledsen.

Fint väder idag också föresten =)

Blek och brun

Jag tycker att man kan ana en viss skillnad på hudfärgen?
Haha, det syns iallafall vilken min naturliga hudton är.

Vinter/vårblek                               Sommarbrun på Cypern
image221  image222

BILDER FRÅN MODESHOW

image220
Avlsutning

image219
Sisters

image215
Cheerleading, jag och Sofia i mitten av "pyramiden"

image217
Närbild från cheerleadingen

image211
Isabellas festmode, jag och Johan H

image214
Cheerleading igen =)

image212
Balmode

image210
Glasögon från Opticus och kläder från Gällstad Ylle

image216
End of the cheerleading

image209
Introt, jag, Jimmy och Sofia kör "Björn Gustavsson-special"!

image213
Baby got back, med balklänningar

image208
Ytterligare en bild från introt.

Flugfobi

En inte lika positiv sak inträffade när jag skulle sova!
Jag har alltid haft fobi för flugor, det var som värst mellan 8an och 2an på gymnasiet om jag minns helt rätt. Jag hatar flugor. De är äckliga, smutsiga och bajsar på mina tapeter. Oacceptabelt. Eftersom jag är livrädd för flugor så drar sig givetvis alla dessa vidriga varelser till mitt rum. De smiter in när jag öppnar fönstret och jävlas med mig.

Jag skulle aldrig kunna döda en fluga, jag kan stirra på en fluga i en halvtimma och försöka övertala mig själv att jag ska fösa ut den genom fönstret eller döda den med en "flugpiska", som Johan säger. Men det går inte. Värdelöst att man måste be diverse familjemedlemmar om hjälp mitt i natten.

Nu till kontentan av ingressen är att det igår natt inträffade en incident. Jag ligger och pratar med Johan i telefon, klockan är ungefär 04. OCH DÅ FLYGER HELT PLÖTSLIGT DEN FETASTE SPYFLUGAN IN GENOM FÖNSTRET ! Jag har det senaste året trott att jag blivit av med min fobi,
men nu fick jag bekräftelse på att jag har en lång väg att gå.

- Jag fick panik.
- Gjorde tappra försök att döda aset.
- Väckte halva huset.
- Flugan gömde sig i 10min när jag bad om hjälp att avliva rackaren.
- När den kom fram var jag så arg att jag slog till den. Självfallet halvdog den.
  och försvann under sängen. Den återvände sedan efter ytterligare 10min.
   Ett rent helvete.


 Klockan 05.10 slocknade jag utpumpad i soffan på nedervåningen.
 Flugan lever troligtvis än idag.
Åsynen av en halvdöd, fet spyfluga som kryper ner min mun när jag sover kommer förgylla min dag.
Over and out.


Bästa låten just nu, "LOW" !

Igår hade vi världens roligaste kväll.
Underbart, äckligt, vedervärdigt bra! Jag vill åka dit nästa helg, och helgen efter det och nästa, nästa, om och om igen. Musiken var grym, och vi fick höra tillräckligt av den bästa låten just nu, "Low" innan vi gick in. Även om det inte hade skadat om den hade kommit på dansgolvet också.

Roliga människor, bra musik, stort dansgolv (som jag behöver när jag ska svänga mina lurviga)! Kan det bli bättre?


Flo Ride feat. T-Pain "Low"

Terrassen, Elin, Frida och jag

image201
Elin, Frida och jag.
image206
Jag och Fridlac, jag är dessvärre blek som en get.
image205
Moí.
image202
Elin, Frida och jag väntar på skjuts.
image207
Twins!

Bilder från sjukhuset

Bilder från sjukhuset. Wiktor ligger halvdöd de första dagarna. Frida hälsade på en sväng, undersköterska som hon är =) Sista bilden var hemfärden igårkväll.

     
    

Lars Winnerbäck

 Underbar film från Lars Winnerbäcks konsert i Jönköping i vintras som jag och Johan var på. Jag vill se honom igen! 

Lars Winnerbäck - Hugger i sten
 


En utav Lars bästa låtar, "Söndermarken". Äckligt bra.
Rysningsvarning utfärdad.
Nästa gång blir det "Min älskling har ett hjärta av snö". Lika underbar den!


Terrassen here we come

Efter allt som hänt känner jag verkligen att jag behöver en skön, rolig helg. Det ser ut att bli verklighet. Johan har begivit sig till sitt träningsläger i Halmstad med fotbollslaget och kommer hem på söndag.

Jag ska därför spendera lördagen med min kusiner! DET SKA BLI SÅ KUL!! Jag befinner mig en en extas av barnslig glädje. Vi har planerat att göra entre på Terrassen, vilket innebär att vi kommer har 12439031 gånger roligare än alla som kommer befinna sig på Ulricehamnsstället Pluto.
Looking forward!
Tyvärr befinner sig Sofia också på träningsläger, så det blir ingen utgång för henne. Illa.


tree

Jag, Frida och Elin för några år sedan!



Wiktors krock

Min kära bror krockade med sin moped i onsdags.
Jag satt och pratade med mamma i telefon om balklänningar och min deklaration när det kommer en någon okänd och skriker "WIKTOR HAR KROCKAT, DU MÅSTE KOMMA NU!"  Mamma förstår ingenting, men lägger telefonen och rusar ut till wiktor som ligger halvt mosad i en trädgård, dit han flygit vid krocken. 

Jag sitter  med andra ord hemma med Johan, utan att veta någonting om hur allvarligt det är. Jag antog att mamma skulle ringa så fort hon fick veta något, så blev det inte. Det tog drygt en halvtimma innan jag ringde upp. Då ylar mamma att "ambulansen kommer nu, vi måste skynda, vänta lie. Jag ringer sen." 

Efter mycket väntande och ovisshet fick jag äntligen veta hur det låg till. Inte alls bra, men inget livshotande.
Utan för mycket detaljer kan jag berätta att han bokstavligt talat krossade foten, vilken nu är opererad och justerad med skruvar och metallplattor. Han har ju gips upp till knät och skall stanna på lasarettet i Borås till lördag, kanske söndag. Det beror på hur länge han behöver morfin.

Jag fick bege mig hem till Blidserg i all hast, och vara med min andra lillebror. Han var nämligen ensam hemma, och aningen chockad. Resten av kvällen bestod av att prata i telefon med kompisar till Wiktor, familjen, okända och andra anhöriga. Kul kväll. Vi hämtade sedan mamma på lasarettet och var hemma vid 01-tiden på natten. Härlig skoldag dagen efter!

Vi hann lyckligtvis med att hälsa på Wiktor i ett par timmar, välbehövligt. Ikväll skall troligtvis jag, Elin och Frida bege oss dit och vara sällskap.  


 

image195

Nu väntar dessvärre allt jobbigt. Försäkringar och dylikt. Wiktors moped som han arbetat med i över ett år är helt mos. Som han kämpat med den. Köpt delar, lackat, lagat, skruvat isär och ihop om och om igen. Den var redo för försäljning och så händer det här. Varför? 
WHY does bad things keep happening to good people?

Gästspel

Ja, nu sitter man här och skriver iaf.
Jag som inte är någon direkt bloggälskare, brukar mest gnälla på mitt lilla vaniljhjärta när hon bedriver hela sin fritid med blogg,blogg,blogg och ännu mera blogg.

Kanske ska berätta vem jag är först, Johan, murvan som ofta dyker upp på bild här i bloggen. Är även Sofies pojkvän för den som inte visste det, så förlåt mig alla småkåta singlar i detta avlånga land det är kört.
Tänkte det skulle vara lite kul att gästskriva lite i Sofies blogg, ni läsare kanske hittar någon mening om mig någon gång ibland, men så mycket mer är det inte. Men det ni nu läser är både om mig samt jag själv som har skrivit, COOLT VA?

En kväll som denna sker det väl inte speciellt mycket. Vi har precis ätit kvällsmat (som jag lagat), plockade precis in disken (som jag har diskat), åt precis lite kärleksmums (som jag har bakat) och väntar nu nervöst på matchen Liverpool - ARSENAL, där både jag och Sofie hoppas på en bortaseger.
Vad gör då Sofie här hemma? Jo förstår ni hon sitter och pluggar, vilket är mycket duktigt. Hon har ett viktigt psykologiprov imorgon, som jag hoppas går bra. Önskar dig all lycka gumman.
Det är väl mest därför jag fått ta på mig köksrollen här ikväll, vanligtvis är det Sofies roll (MUAHAHAHAHAHAHA) 

Nu ska jag kolla om jag hittar någon mysig sommarresa till mig och min kära, sen blir det till och spela lite Fotboll Manager, det är något jag håller mig sysselsatt med precis som Sofie med sin blogg.

JAG ÄLSKAR DIG SOFIE <3

På återseende
/Johan


image194

Min fantastiskt vackra kvinna sitter och bloggar en kväll i Januari.

Jag borde köpa balklänning

Jag borde :
...   plugga psykologi
...   göra min  filosofiinlämning
...   sluta föräta mig på godis och onyttigt crap
...   stänga av tv:n och läsa en givande bok
...   gå ut och springa, långt, hårt och länge
...   köpa en förträffligt vacker balklänning
...   planera min studentfest
...   åka hem och hälsa på min kära familj
...   skänka pengar till välgörande ändamål
...   dammsuga lägenheten och diska
...   sluta hata andra människor
...   göra klart projektarbetet

Det är många "borde och måste" här i världen.
Tänk om man hade tid och ork till allt.
Allra helst vill jag åka till Seychellerna med Johan och strunta i allt <3
I sinom tid alla fall, man måste vara optimist. Jag har styrkan.

image191

X-effect, sjukt program!

Jag såg nyss ett riktigt äckelprogram på MTV.
Om jag inte minns helt fel så hette det X-effect.

Programidén:
- Man lät två "förälskade" par åka till ett romantiskt lyxhotell.
- Paren var överlyckliga tills de får ett besked.
- Tjejen i det ena förhållandet måste ge sig iväg, och likaså killen i det andra.
- Kvar på lyxhotellet är nu en kille och en tjej. 
- Dessa två "råkar" vara varandras EX.
-
De tror att sina respektive har lämnat hotellet, dock får tittarna veta
  att de är kvar. De får nämligen möjligheten att spionera på sina kära 
  som sammanförs med sina ex.
- De får en lampa som lyser rött varje gång deras respektive rör sitt ex, de
  får en tv där de kan se och höra allt som sina respektive säger till varandra.
- Exen blir givetvis eld och lågor; Hångel, massage, kel och gemensam
   dusch står på menyn. Allt inför ögonen på sina nuvarande partners.
- "Spionerna" får med andra ord se sina älsklingar hångla upp sitt ex.

- I slutet av programme uppdagas sanningen och tjejen och killen i respektive 
  par får välja om de vill bli tillsammans med sitt ex som de spenderat helgen 
  med, eller stanna med sin nuvarande
.
- Båda de otrogna ville ha kvar sina nuvarande
- Killen gjorde slut med sin äckliga tjej, medan tjejen förlät den äckliga killen.
  Skräll!


BIKINI - NR 1

ÅH, där har vi en vacker regnbågsfärgad sak. HABEGÄR!
Asos.com, var annars?

Seafolly U-Wire Stripe Bandeau Top
Seafolly U-Wire Stripe Bandeau Top

Onödigt crap

Blev chockad över snön som öste ner över gatorna i morse, inte kul. Ge mig vår. Jag blir så mycket gladare av värme, sol och "utomlandslukt" =)
På psykologin skall vi tydligen dra igång med ytterligare ett arbete, it never ends. Massa jobb med projektarbetet nu, räva!
Studenten? Ja tack!
Idag väntar bara tråkiga saker; plugg, plugg och plugg! Jag behöver äventyr i min vardag, jag är trött på en inrutad vardag. Samma rutiner, samma personer etcetera. I need new things.  Hjärtat har kollat efter balklänning åt mig på jobbet idag, haha! Han hade tydligen hittat en riktig pärla. Jag hoppas att den passar, jag och mina konstiga mått.
Nu kom älsklingen hem!

Bikinis från Nelly och Asos

Jag var inne och kikade på Nelly efter en bikini, dock hittade jag förvånansvärt få snygga. Jag kollade igenom samtliga och fann de ni ser nedan. Läckra, men aningen för tråkiga. Den sista till höger kommer dock från Asos.

Klicka här för en större bild på Juicy Maillot Baddräkt Klicka här för en större bild på Cosmo Nouveau Set
Klicka här för en större bild på Viva La Diva SetKlicka här för en större bild på Luxe Set
Klicka här för en större bild på Sleek&Chic Set Mix And Match Twist Multi-Way Bandeau


Tapas på menyn

NU SKA JAG OCH MIN SOCKERKAKA ÄTA TAPAS !!
Hanen har lagat till oss båda =)

image190 
Flummig bild på S och J från nyår

Lördagen

Då var högskoleprovet avklarat och mysdagen i Göteborg över.
Vi käkade middag på en tjusig grekisk restaurang i ett par timmar och sedan såg vi 27 dresses med Katherine Heigl, den var inte så bra som jag hade hoppats på. Jag undrar hur många män i publiken som somnade, jag såg tre stycken. Haha, nästan för mycket tjejfilm över den. Den var lite väl långdragen och sorglig, men slutet var precis som enligt regeln för chickflics, nämligen lyckligt.
Jag körde faktiskt hela vägen och även i Göteborg, jag hade Stefans kärra, en fröjd att köra. Motorväg<3 Sofie. En bra erfarenhet att lära sig storstadstrafikens normer!

Äckligt skönt med sovmorgon idag, mysig frukost med hjärtat!
Idag väntar plugg (ska läsa ut en hel roman), fika hos Johans farmor, och myskväll.

Ha en mysig, regning, rutten söndag!

Älskade Johan

Varför har jag världens sötaste pojkvän?
Han skriver ett sms på engelska när han knappt vet hur man säger "my name is". Och vem orkar egentligen rimma 45423 gånger i ett sms? Jo han gör. 
Underbara du! 

Sms idag:
Hej Snuttan, guttan, lutten, mutten, plutten, dutten!
Miss you so much here at home = /
Call me when the work is over, I have the car.
LOVE YOU VERY MUCH <3

Frisörsaxar

Nu har jag äntligen införskaffat ett par riktigt bra frisörsaxar.
En vanlig sax och en urtunningssax, så nu ska ditt tjocka hår tunnas ut Johan =) Perfekt! Nu slipper jag också antasta mammas saxar då jag ska klippa någon, finemang! Kan det ha varit därför hon var så vänlig och köpte egna saxar till moí? Tack i alla fall!
 
                     Jaguar Pre Style Ergo Effiler  5,5Jaguar Satin Plus sax
Bild: lottoff.se

Mys i Göteborg

Nu ska jag strax kila till skolan och hämta vårt projektarbete som Lennart ska ha plöjt igenom, därefter ska jag jobba till 16. Det tar en halvtimma att gå till jobbet från skolan, inte alls kul. Ingen musik att lyssna på har jag heller. Därefter ska vi träna, om det är bra? Min hals är inte riktigt frisk än, vi får se. Det kanske bara blir lite sol för min del.

Vad jag inte är laddad inför högskoleprovet! Jag vill att klockan skall vara 17.00 i morgon. Jag och Johan ska nämligen till Göteborg och mysa. Mat och bio bland annat. Kärlek <3
Ha en bra dag!


En familj filmade en lastbil som kör av vägen, voltar och fattar eld. Usch!
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article2181976.ab


Adriana Lima

Gjorde ett test på Facebook gällande vilken Victorias secrets-ängel jag skulle vara. 10 frågor fick jag svara på, bland annat om mitt hår och mitt ursprung. Med tanke på att jag svarade att jag hade blont, långt hår och att jag var mest lik en tyska så trodde jag att jag skulle bli Heidi Klum, men icke sa nicke. Adriana Lima, inte fy skam!

Adriana Lima

Congratulations! You are Adriana Lima, the sexiest woman on the planet. Your sparkling eyes, full and luscious pout, and radiant bronze skin mesmerize any person who lays their eyes on you. Just like your long legs and flowing hair, people's desire for you is unending. You are truly an inspiration to people all over the world. Is there anything you can't do?

Next: Högskoleprov

GAAH!
Kom precis på att jag har ett fett högskoleprov att göra på lördag.
Jag hade också glömt att provet håller på mellan 8.30 och 16.30!
Det är HALVA DAGEN!
Det är så typiskt mig att förtränga tuffa upplevelser på det här viset. Och inte hinner jag förbereda mig på lämpligt vis heller. Hela våren har jag planerat att åtminstone göra ett övningsprov. Nu blir det inte så pga jobb i morgon.

Mannen nedanför är 1 av otalt 4 personer som har haft ALLA rätt på högskoleprovet genom tiderna. Med andra ord inte bara 2.0, utan full pott, alla rätt, inga fel. IMPONERANDE? Idag läser han för övrigt till förskolelärare. (?)

BLIVANDE FÖRSKOLELÄRARE
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article170894.ab

Utomlandsluft

Hola!
Nu har jag spenderat min första och enda timme framför skolbänken! Prov i marknadsföring, jag minns inte senast jag var så dåligt förberedd. När man mår som en rutten potatis så har man ingen större lust att läsa 5 kapitel om produkter o.dyl. Jag ögnade iaf igenom det halvt en gång och jag tror och hoppas att det gick bra =)

Jag och Johan var ute och tog en kvällspromenix i veckan, och det var verkligen utomlandsluft. Ni vet när det luktar sommar och hetta, en lukt som man inte kan få nog av. Lyckorus någon? Underbart väder ute idag också, promenad idag med kanske?

Idag har jag ingenting att plugga, jag börjar bli frisk, vädret är fantastiskt  och Johan har ingen träning! Mysig dag!?Jag tror också att Medium börjar idag? Eller är det nästa torsdag? Hoppas det! Johan skall tydligen laga någon kulinarisk räksoppa ikväll, exciting =)  Inte helt fel. Känns bra att vara positiv för en gångs skull!
Krympte mina jeans igår föresten, hoppas att de sitter bättre nu!

En underbar dag åt alla!


Sjukdom och stora jeans

Jag vill att min make ska komma hem och ta hand om mig nu!
Jag hatar att ligga hemma och ruttna när man inte ens kan förtära godis i behaglig mängd. Min hals försöker svälta mig i form av blåsor stora som Bert Karlssons röv. I morgon har vi ett oerhört irrelevant prov i marknadsföring, det betyder att jag snart måste pallra mig till skolan och hämta boken. Med stöd från Johan kanske det går vägen. Om min hjärna sedan mäktar med 5 kapitel av dravel är en annan historia.

Det är sjukt hur mycket jag längtar till vi skall flytta från Ulricehamn. Det skall bli så skönt, alla här kan få ruttna i fred. Jag skall låta er vara.

J och jag hann iaf med att bada bubbelpool igår, riktigt skönt. Jag fick också mina acne-jeans som jag beställt, givetvis var de förstora. SKRÄLL! Inga jeans passar mig, inga kläder. Jag är alltid mitt-i-mellan två storlekar, always. Nu vet jag iaf att jag nästa gång ska köpa 2 storlekar mindre än vad jag tror att jag har i acne-jeans. Fungerar det att krympa dem i tvätten månne?

Dagens I-landsproblem
- När man inte får varmt vatten i jaccuzzin tillräckligt snabbt
- När ens nya jeans inte passar

image189

Jeansen som inte sitter lika tight på mig som på bilden. Too bad.

KLÄNNINGAR

Åh, ge mig sommar och dessa klänningar nu!
Premium Silk Full Skirted Halter Dress
Chilli Couture Pleat Pinafore Dress
Ted Baker Printed Silk Mix Smock Dress
Ted Baker Cotton Turn Up Cuff Shirt Dress
Bow Front Shift Dress

Återhämtning efter modevisningen

Nu är det tisdag och jag är fortfarande lika död efter modevisningen.  Som vi har jobbat och slitit med den hela veckan, sömnbrist på HÖG nivå. Söndagen inleddes 8.00 och avslutades 04.00 tror jag, ingen koll på klockan där. Dessutom är jag förkyld som en råtta.

Modevisningen gick super, men det är svårt att avgöra hur bra det var. Första gången man gjorde den var man i extas och upprymd för minsta lilla danssteg som någon gjorde på scen, denna gången hade man mycket högre krav. Men vi måste vara nöjda så som vi har kämpat! =)
NU VILL JAG HA MODEVISNINGSFILMEEEEEEN!

Efterfesten var grymt bra. Jag finner inga ord, jag satt still 2 minuter som längst. Skoj, skoj, skoj! Alla var på toppenhumör. Temat på festen var som vanligt "naket". När det går till såhär i Fiskestugan här i Ulricehamn så undrar jag hur det kommer gå i Ayia Napa, då SP3 ekonomi och FG3 återigen sammanstrålar. Intresting.

image188
Jag, Sara och Lisa svänger våra lurviga =)


Pga dödshot har jag varit tvungen att ta bort en av personerna på bilden.

RSS 2.0