inget internet

Detta är ett litet meddelande från Sofie via hennes mamma. Hon vill bara meddela alla att de har flyttat in i deras nya lägenhet och att hon trivs med sitt jobb. De får inte internet inkopplat förrän nästa vecka så håll ut. Nu vet ni att hon lever och mår bra.


Resa till Sverige

Nu ska jag läsa lite, sedan göra mig i ordning och promenera nedför Karl-Johann till Centralstationen, möta Johan och åka till Sverige och Ulricehamn =)

Ha en bra dag allesammans!

NOSTALGI MED S&S

Hade precis en mycket rolig stund, Sofia skickade nämligen en mängd nostalgiska bilder från svunnen tid. Åh vad kul det var att kolla på, vi är så små =)


I början av ettan, jag ser helt förstörd ut.

På fest hos Natalie tror jag, också i ettan.


Vi gillade att leka med mobiler och dessfunktioner

Vi kunder tom med le på kort, haha!

Ingen aning om när det är, ser ut som att jag har Luddes halsband på mig? `
Sofia när är det taget?

I was a little girl and my biggest crush was Joey

Prydliga skolflickor

Jag och Sofia modellade och visade kläder att ha i vården , givetvis med bälten i midjan, haha!

Jag tror att detta är allahjärtansdag 06 eller 07

Strike a pose

Valborg 06 eller 07, i Timmele

Också Valborg, på förfest dock.

Sommar 06?

Smögen 06, vi hade så obeskrivligt kul. Jag och Sofia på upptäcksfärd.
Till och med vi hade en period av miner och fejkleenden på kort.
Något som folk i Ulricehamn ofta har även fast de passerat 20.
Nämner inga namn.

Betydligt allvarligare

Hos Erik och Ludvig i deras sjöbod.

Zitabåtarna, med Erki? Eller vad hette han? Månsi, Marti? Något konstigt.

Kan det vara inne på L?

Just det, Jens och Oscar vid varsin sida, dock bortklippta ;)



Charlies Angels, något skolarbete.

Hos Patrik, strax innan jul tror jag

Hos Jonas

To do list....

Det ska bli så skönt att få ordning på allting.
 Det har verkligen varit full rulle det senaste, papper hit, lönekonton dit, pass ska tas med, tågkort ska köpas, lägenhet ska letas, scheman ska ordnas. Med andra ord är det saker att tänka på ständigt.



När vi får vår lägenhet kan man äntligen fokusera på normala saker.

*   Packa upp alla kläder och slippa rota i 2 feta väskor vid varje ombyte. Jag måste få en grymt bra ordning i våra garderober från början, annars kommer då gå åt pipan. Med mina 17 väskor fulla med kläder krävs det både tid och engagemang för att det ska fungera.

*   Skapa ett fungerande system i badrummet där vi har varsitt skåp, smink i den hyllan, hårsaker där, duschsaker i det skåpet etc. Istället för att ha allt i en fullproppad neccessär och få vredesutbrott varje morgon.

*  Börja slappna av, träffa alla människor som man har lärt känna. Speciellt alla trevliga och roliga männsikor på jobbet   =)

*   Njuta av livet i Oslo, av den nya fina lägenheten av jobbet och lönen som snart kommer!

Flytta hemifrån

Igår fick jag och min man nycklarna till vår lägenhet.
Vår alldeles egna lägenhet.

Intressant, jag fick se den för första gången och var mycket belåten. Den var gigantisk, kök, badrum, sovrum,hall och vardagsrum med öppen spis! Den ligger mycket centralt och ett stenkast från en undebar shoppinggata. Dessutom ligger en mycket billig mataffär typ 20m ifrån, Kiwi heter den. Perfekt!

Det kändes både bra och konstigt, man känner sig vuxen och ansvarstagande. Visserligen har vi bott i hop tidigare, men det blir annorlunda nu när vi flyttar in tillsammans. Vi köper möbler, indreder, fixar och donar gemensamt, ska bli riktigt skoj =) Natten från fredag till lördag kommer vi sova där första gången, nervöst!

Ikväll tar vi bussen till Sverige, kommer till Ulricehamn kl 01, hämtar alla saker och åker tillbaka så att vi är hemma på fredag morgon. I helgen väntar jobb och kräftskiva =)



Playa del Palma i juli/augusti 2008


Älskling på någon random förfest


Johan och jag i London för snart 1 år sedan =)

BRAND I VÅR LÄGENHET !!!!!


En ledig dag idag och vet ni vad man vaknar av.
BRANDLARMET !!!
Va i hela friden tänkte jag, irrade upp halvnaken. Sprang ut i korridoren i jakt på andra vilsna själar. Givetvis är det inte en människa där. Jag irrar då in, ringer min man, och frågar vad fasen det är som händer. Han frågar då Martin (som bor här) om han vet vad som pågår. - Inte en aning, jag har aldrig hört brandlarmet.

Jag kastar då på mig varma kläder, tar mobilen och laddar handväskan med Cola, chokladmuffins samt saftiga druvor och springer då ut i korridoren i det öronbedövande oljudet. Där hittar jag en granne som är lika upprörd som mig. Hon har en bebbe under ena armen och tillsammans löper vi ned för trapporna i jakt på en förklaring.

Jag är aningen lättad över min maffiga matsäck, men oroar mig ändå lite för hur länge jag och mamma-grannen ska behöva sitta ute och vänta på brandkåren. Och vad håller resten av de boende hus? Smarta mamman ringer då huset vaktmästare för att ta reda på mer. Och då får vi veta att det är en övning. EN ÖVNING!!

Vad hände med att sätta upp gamla hederliga lappar i trapphuset?
Brandövning torsdag kl 11, be aware.

Tack för den morgonen.


RSS 2.0